dinsdag 12 april 2011

Jong Feyenoord/Excelsior verliest van AZ

Jong Feyenoord/Excelsior heeft de thuiswedstrijd tegen Jong AZ niet winnend kunnen afsluiten. De ploeg ging met 1-3 onderuit. Het enige Rotterdamse doelpunt werd gemaakt door Feyenoorder KrisztiƔn Simon.

AZ begon sterk aan de wedstrijd en de openingstreffer kwam dan ook niet geheel onverwachts. Vervolgens ging Feyenoord/Excelsior steeds beter voetballen en het leek erop dat Ronald Bergkamp de gelijkmaker binnenschoot. Echter tot ongeloof van de thuisploeg kende scheidsrechter Oostrom geen treffer toe. Tien minuten later was het dan alsnog raak voor Feyenoorder Simon na terugleggen van Ronald Bergkamp. Aussar was vervolgens dichtbij de 2-1, maar hij raakte de paal. Waar Feyenoord/Excelsior gevaarlijker werd, tekende oud-Spartaan Erik Falkenburg voor de treffer en aan het begin van de tweede helft zette wederom een oud-Spartaan (Nick Viergever) de 3-1 eindstand op het scorebord.

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: Darley; Eekman (89’ J. van Deelen), Van Oosten (80’ Samsey), Bahia, Waisapy; Mokotjo, Baltes (80’ Blij), Auassar; K. Simon, Bergkamp en Cabral.