maandag 18 april 2011

Excelsior wint met 2-1 tijdens 'Avondje NAC'

Opnieuw wist Excelsior op vreemde bodem drie punten te pakken. In het Rat Verlegh Stadion werd met 1-2 gewonnen NAC Breda. Voor rust zette Roland Bergkamp Excelsior op voorsprong. Na de gelijkmaker met Ali Boussaboun was het Guyon Fernandez die Excelsior aan de winst hielp.

Het duel tussen NAC en Excelsior was vooraf aangekondigd als het laatste avondje NAC van dit seizoen. De ploeg zou het fanatieke Bredase publiek nog een keer verwennen. Helaas voor de Brabantse fans zou het anders lopen. In de eerste helft was NAC aanvankelijk nog behoorlijk dreigend, maar het was Excelsior dat na twintig minuten op een 0-1 voorsprong kwam. En hoe. De aanval werd door de midden opgezet, waarna Tim Vincken leek uit te halen op het doel. In plaats van een schot gaf hij een prachtige steekpass op Roland Bergkamp die fraai binnenschoot.